Alarm Jablotron

Alarm Jablotron

Alarm JABLOTRON 100 trenutno najsodobnejši sistem za varovanje hiše ali poslovnega prostora.

Varujemo lahko le določene prostore v našem objektu. Alarm lahko na primer ponoči varuje garažo ter pritličje in vrt. Alarm ne spregleda ničesar tudi požara ne in nas takoj obvesti o vseh dogodkih.

  • Alarm je preprost za nadzor in moderno oblikovan.
  • Alarm prikazuje stanje posameznih varovanih delov hiše na prvi pogled.
  • Lahko ga nadzirate, iz vašega mobilnega telefona, kjerkoli že ste.
  • Vaš alarm vas lahko obvesti, ko vaši otroci pridejo domov iz šole.
  • Lahko vklopite električne porabnike na daljavo kjerkoli.

Varovanje z JA-100 sistemom je zelo enostavno. Omogoča nadzor in oddaljeno kontrolo od koderkoli.

JA-100 sistem je povsem edinstven sistem na svetu predvsem zaradi svoje revolucionarne tipkovnice. Edini sistem do sedaj ki omogoča povsem ločeno zaščito do 15 različnih področij.

Uporabljamo ga tako za zaščito majhnih vikendov , stanovanj kot tudi večjih hiš ali pa zelo velikih podjetij.

Sistem ponuja tudi popolno kontrolo hišne avtomatike saj omogoča mnogo PG izhodov s katerimi lahko krmilimo praktično vsako napravo v naši hiši.

Enostavno upravljanje alarma

Zahvaljujoč izredno pregledni tipkovnici in napisih na njej, je to alarm ki ga boste povsem razumeli že v 5 minutah. Upravljanje z njim je izredno enostavno. Pravimo da je alarm narejen za ljudi.

Dosegljivost Jablotronovih naprav od kjerkoli:

Zahvaljajoč popolnoma brezplačni internetni aplikaciji Web Self Servis, imate do vseh Jablotronovih naprav dostop do Jablotronovega strežnika, ki vam omogoča popolno kontrolo kar preko vašega pametnega telefona, računalnika, tablice, ali kateri koli druge naprave, ki ima dostop do interneta.

Prednost pred ostalimi napravami v istem profesionalnem rangu pa je predvsem ta, da na vsako napravo lahko zelo hitro dostopamo in vsak trenutek vidimo dejansko stanje na našem varovanem objektu.